"Rocky"

SE VCH SPHI Missnutt's Diamond Rocky

DSCN2486

 

Info:

Född: 070915
U: Applethorns Storm Force (Grouncho)
E: Missnutts Key To My Dream (Alva)
Uppfödare. Pia Augustsson, Missnutt's kennel, Markaryd

FÄRG: Svart trefärgad.

SVANS: Lång.    HÖJD: 57 cm.   LÄNGD: 62 cm.   VIKT:26 kg.

 

Hälsa:

HD: A
ED: ua (0)
ÖGON: ua 071108, ua 091010, ua 120331

 TÄNDER: Saxbett och full uppsättning av tänder.

 

 

261455_10150238497238141_750278140_7505066_5617055_n[1]

Om Rocky

Rocky kom till oss nov -07 och är min första aussie. Då inga barn bodde hemma längre och ingen häst o hund fanns kvar, så ville jag ha en ny familjemedlem då saknaden efter en hund var stor. En kompis att träna och ha skoj med. Och det har vi haft, skoj alltså men även motgångar förstås. Rocky har lärt mig massor när det gäller hundträning och han är en fröjd att träna med. Snabb att lära in (på gott o på ont) vilket har resulterat i att många gånger så har jag fått börja om med en del moment då jag har fått in något litet fel men med "rätt" träning så är det det som gäller sen för honom. Rocky är min allra bästa vän, min bästaste träningskompis och en högt älskad hund som jag är så tacksam över att få äga. Han är mitt hjärta. Han är min once in a lifetime hund!Hjärta

 

Rocky är en glad hund med lite (ibland mycket) egen vilja och mycket motor. Han är en energisk hund och skulle kunna jobba länge om han bara fick. Inne har han en bra av-knapp och bland det bästa som finns är att mysa i soffan halvt liggande på mig men ute är det full fart som gäller. Allt ska helst gå i hundratio knyck. Han är också lite av en polis som tycker att andra hundar ska vara lugna men detta gäller inte honom själv tycker han. Människor älskas och allra helst de som han känner väl och då älskas de verkligen. Nya människor hälsas på mer än gärna med svansviftningar och hopp men sen är de inte fullt så intressanta.

Lydnad: Rocky gillar verkligen att träna detta och tycker att det är skoj. Han kan hålla på länge och är inte den som tröttnar i första taget. Ibland är det nästan så jag får dra honom av lydnadsplanen.

Spår: Rocky Fullkomligt Älskar det. Han har ett rejält tempo som dämpas efter ett tag. Förut var han inte så spårnoga men visste ändå vart spåret gick men nu är det nästan hela tiden i spårkärnan. Vad gäller apportpinnarna och att "äta upp" dem, så har det blivit så mycket bättre.

Viltspår: Älskas verkligen och är S VCH!

Lek: Rocky Älskar att leka och kampa och kan hålla på hur länge som helst om han fick. Han är inte speciellt intresserad av att leka med andra hundar men med människor är det superkul!

Mat: Älskar allt som är i mat väg (nästan)

Andra hundar: Tikar gillas skarpt. Vissa hanhundar gillas inte.