Blogg

.

Vilken sommar...vilken höst!

Egentligen vet jag inte riktigt var jag ska börja eller hur men som sagt denna sommar och höst har absolut inte varit som någon människa kan tänka sig. Jag kanske ska lämna allt det tråkiga och mest säga att jag hoppas på framtiden! Mer kan man inte göra!

Och mitt i allt detta så blev våran älskade, snällaste, helt underbara kille Angus sjuk. Det började i slutet på juni med en knöl uppe vid höger höftled som vi var och kollade med röntgen men inget vid skelettet. En senare öppning och inte ens veterinären visste vad det var men antibiotika sattes in och det blev bättre men sen kom det mer av dessa knölar på halsen, från atlaskotorna till ner till strupen och prov skickades men de kunde inte säga vad det var. Jag var ju i Umeå då och hoppades att han kunde leva till jag kom hem, vilket han gjorde men hade tappat ofantligt med muskler. Nya större prover togs efter avlivningen men labbet kunde inte säga vad det var, kanske en autoimmun sjukdom, att han blivit allergisk mot sig själv. Så tre veckor fick vi tillsammans innan den bestämda dagen kom smiley_stor_grader[1] Allt gick så fint till med grädde, småprat och min hand att lukta på innan allt var över och då kom tårarna, i massor smiley_stor_grader[1] Tusen Tack för så fin hjälp Karin och Cecilia! 

DSC_0047 (3)

IMG_0451

DSCN6526

Mitt allra bästa hjärta! Mitt allt! Hjärta

Tack för alla roliga, underbara och tokiga stunder vi fick tillsammans! Nu för evigt i mitt minne bevarat! Min snällaste och Älskade hund!

Ha de!


.

Lördag...

...och på tisdag blir det hemresa! Kan jag säga att det känns skönt! Jo det gjorde jag ju i förra inlägget 

Med svårt att komma åt andra kort så får det bli gamla igen men ibland kan det vara roligt att se sådana också, de blir ju liksom bara "glömda" på något vis, så jag kör på lite återblick på den där underbara valptiden 

Angus, världens bästa, roliga och helt underbara...

En helt underbart söt liten sak! 

DSC01988

 

Första natten hemma 

Sötast som få! 

Rocky som valp

Jag kan ju säga att jag föll verkligen när uppfödaren skickade detta kort! 

Världens sötaste 

Stilig som få 

Amic som valp

Finaste killen! 

Bara så söt 

DSCN2939

Underbar 

Alltså...valpar är ju bara så helt underbara! Det är så det känns att det skulle vara så underbart med valp igen. Dock så finns det inte så många uppfödare att köpa av, det är tyvärr så många som...i mina ögon...inte ser ut som att de har så stor koll på vad de gör. Jag har ju två, de till mina killar, som är bra! Tyvärr så blir det nog inga valpar där på några år 

Nåja, detta fick bli inlägget idag, så...

Ha de!


.

Snart så...

...börjar nedräkningen! Om nio dagar blir det hemresa! Känns bra!   Tänk att kunna få umgås med vänner, träna hund, sova i sin egen säng...ja allt som hör hemma till! 

DSCN8535

 

Fast det känns ju också lite nervöst men...nu lever vi här och nu! Jag undrar hur sur Rocky kommer att vara, haha. Senast var han sur och tittade på mig med en blick som sa - att har du varit borta så här länge kan du stå där, jag går och lägger mig själv jag! 

DSC_0011 (2)

Den killen alltså!

Ha de!